Skolapartner-SETT-webb
Fysiskt event

Skolpartner under SETT 2023

18 till 20 april 2023

Ska ni till SETT-mässan?

Kom och träffa oss på Advania Skolpartner i monter H:56!

Vi på Skolpartner vill utveckla Sveriges viktigaste rum tillsammans med er!
Det vill vi göra som en kunskapspartner där vi ger er möjligheten att utveckla er verksamhet utifrån de anpassningar som behövs för att ligga i framkant gällande pedagogik kopplat till
digitalisering.

Har du funderingar kring AI, digitala prov eller hur man kan vara kreativ i sin undervisning och skapa ett lustfyllt lärande?
Passa på då att komma till oss i vår monter: H:56 under SETT så kan vi berätta om vad vi erbjuder. Vi på Skolpartner kommer att finnas på plats samtliga dagar.

Vill du även vara med på Advania Skolpartners mingelkväll i anslutning till SETT-mässan! Vi inbjuder alla som vill att komma och hänga med oss den 18:e april kl. 17.00-20.00 på Lenovos kontor som ligger ett stenkast från KISTA-mässan.

För att få delta under kvällsminglet så måste du anmäla dig. Det är begränsat antal platser och vi tillämpar först till kvarn principen. 

Mer information kommer att släppas löpande, så håll utkik här på sidan.

 

Vid frågor, kontakta mig

Coordinator Education

Jenny Palm

VI UTVECKLAR SVERIGES VIKTIGASTE RUM

Vi hjälper pedagoger att få ut maximal effekt av elevernas lärande, oavsett om det sker online eller i klassrummet. Det gör vi med hjälp av bättre pedagogik som stödjer sig på modern teknik.