Kundcase | Digitalisering förbättrar lärandet | Advania
Skola 2024.04.12

Digitalisering förbättrar lärandet

Med digitala verktyg blir det enklare för både lärare och elever att fokusera på lektionen och kommunicera på ett smidigt sätt. Kolla på filmen för att se hur Rocknebyskolan använder sig av LanSchool för en både roligare och mer inkluderande skolvardag.

Filmen har vi skapat tillsammans med Lenovo och Intel och vår kund Kalmar kommun som vi har samarbetat med under många år. Tillsammans bygger vi lösningar med digital teknik, och stöttar med utbildningar och omvärldsbevakning. Dessutom agerar vi som bollplank i dialoger kring verksamhetsutveckling.

Underlättar för eleverna

Genom att nyttja digitaliseringen på bästa sätt får både eleverna och pedagogerna nya förutsättningar i klassrummet. För lärarna blir det tidsbesparande och tryggare att hålla eleverna på rätt spår i undervisningen, så de får hjälp att fokusera i den digitala lärmiljön och det blir också enklare för dem att be om hjälp när det behövs:

Vill du veta mer?

Kontakta mig

Coordinator Education

Jenny Palm

Relaterat innehåll

Skola Kundcase: Trygghet och stimulerande dialoger i förskolan | Advania
2024.04.15

Trygghet och stimulerande dialoger i förskolan

Pysslingen Förskolor, som ägs av Academedia, är Sveriges största aktör inom fristående förskolor och finns på över 100 platser runt om i landet. Advania Skolpartner har hjälpt Pysslingen att utveckla sin nya app för enkel...

Skola Kundcase | Kreativt digitalt samarbete i klassrummet | Advania
2022.10.10

Kreativt digitalt samarbete i klassrummet

Digitaliseringen skapar nya möjligheter för oss alla, även i skolan. Här berättar Linda Eriksson, mattelärare och IT-pedagog på Karlbergsskolan i Köping, hur teknik kan möjliggöra nya arbetssätt för en mer engagerande...

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!