Partner AI 2023-10-30 11:29

AI, inkludering och nätverkande på Dell Technologies Forum

Den 26 oktober var vi ett stort gäng på plats i Solna på Dell Technologies Forum för att träffa både kunder och våra Dell-partners. En fullspäckad dag som vi dessutom kunde avslutade med en vinst i Dell Partner Awards. 

Många besökare lockades till vår monter av magikern Douglas med sin closeup-magic och vi tog emot dem med tävlingar och annat kul. Ett riktigt lyckat inslag och applåderna från besökarna hördes över hela mässytan.

 
En av programpunkterna som vi och många av besökarna var speciellt nyfikna på var Together in Technology-lunchen som bjöd på en trerättersmeny och inspirerande paneldiskussioner om AI och Inkludering. Där deltog också vår CEO Tomas i en paneldebatt om hur vi jobbar med inkludering och mångfald på Advania. Självklart hade vi även ett eget breakout-pass där Daniel Albertsson, Chief Digital Innovation Officer, berättade om hur vi på Advania kan hjälpa kunderna att komma i gång med deras AI-resa. På föreläsningarna i mässhallen kunde besökarna, med hjälp av hörlurar, själva välja vem de ville lyssna på. Daniels pass strömmades i de grönlysande hörlurarna och det var speciellt kul att se gröna lurar även på stolarna i passen bredvid vår fullsatta publik.
 
Dagen avslutades med Dell Partner Awards där vi vann ett prestigefyllt pris för ”Strategic Deal of the year”, med följande motivering:

Advania med Jerry Jantunen som ansvarig säljare vinner priset som Strategic Deal of the Year 2023 vid Partner Awards. Under en längre tid har Advania tillsammans med Dell arbetat strategiskt för att vinna ett kluster av kommuner genom att först vinna en, genomföra en fläckfri leverans för att sedan utöka klustret med ett antal ytterligare kommuner. Framgångsfaktorn har varit uthållighet, nära dialog mellan Dell och Advaina, fokus på ROI och en stabil leverans och prisbild men inte minst ett gemensamt fokus på hållbarhet. Stort grattis Advania och tack Jerry för ett fint samarbete!

Magi, AI och samarbete är orden vi tar med oss från en härlig dag tillsammans med ett underbart Advania-gäng!

Vill du veta mer?

Hör av dig till mig!

Business Developer & Partner Manager

Jesper Måwe

Relaterat innehåll

Partner
2024-04-15 08:54

Advanias app lanseras i ServiceNow store

I maj lanserar Advania tillsammans med ServiceNow en ny app för kvalitetsmanagement i ServiceNow store. Appen är utformad för att stödja och förbättra kvalitetsprocesser inom industrin och i samband med lanseringen deltar vi...

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!