Nyhet 2022.05.19

Advania i topp inom Verksamhetsnära IT-tjänster när Radar mäter leverantörskvalitet

Radar Ecosystem Specialists, Nordens ledande leverantör av lokal faktabaserad insikt, släpper nu rapporten Leverantörskvalitet 2022 som mäter kvalitet och värdeskapande i relationen mellan kunder och leverantörer inom IT-Sverige. Advania tar plats i topp 5 inom kategorin Verksamhetsnära IT-tjänster.

Pandemin var en hård period i relationen mellan köpare och leverantörer, där nästan 50 % av
köparna tyckte att deras leverantörer hade en reaktiv syn. Här utmärker sig Advania i Radars rapport och visar att det går att ha både en förståelse för kundernas verksamhet och ett proaktivt förhållandesätt när det gäller rådgivning och kundrelation:

– Det känns fantastiskt att få ytterligare ett bevis på att vi gör rätt saker på Advania. Vårt kundfokus är en central del i vårt DNA, och inget gör mig så stolt som när våra kunder och medarbetare är nöjda, säger Tomas Wanselius, CEO på Advania Sverige.

– Kunderna är generellt sett mer nöjda med sina leverantörer än tidigare förutom i segmentet
infrastruktur och drift där trenden går åt andra hållet, säger Hans Werner, vd på Radar.

Mätperioden för årets rapport har utökats och skett under första kvartalet av 2022 för att ge en tydlig bild av läget mellan leverantörer och kunder under det utmanande och speciella pandemiåret, och över 800 svenska verksamheter har varit med och svarat.

För mer information:
Tomas Wanselius, CEO, Advania Sverige
Tel: +46 70 454 35 24
E-post: tomas.wanselius@advania.com

Om Radar Ecosystem Specialist
Radar levererar produkter och tjänster till såväl leverantörer som köpare av IT. Radars insikter och tjänster skapar möjligheten att styra, inte med svansen och information om vad som redan skett, utan med information om nuläge, planer och prioriteringar. Läs mer om Radar på radareco.se

Relaterat innehåll

Nyhet
2022.05.21

Advania skapar magi med nytt reklamkoncept

Advania är ett av norra Europas snabbast växande IT-tjänstebolag men fortfarande lite av en doldis på den svenska IT-marknaden. Som en del i den fortsatta tillväxtplanen vill Advania öka kännedomen om varumärket och lanserar...

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!