Säkerhet

Säkerhet är bra, trygghet är bättre

Trygghet är att veta att ni kan nå era mål. Att förutsättningarna finns och att allt kommer att fungera. Trygghet är också att kunna fokusera på jobbet. Att vara medveten om de faror som finns, men samtidigt veta att du är skyddad från dem.

 

Skydda information

Alla verksamheter är beroende av information för att kunna fungera. Detta innebär att er information är värdefull både er organisation och den enskilda individen. Vi hjälper dig säkerställa att er information hanteras och skyddas korrekt.

Hantera din information rätt

Cybersäkra

Cyberkriminalitet och attacker mot företag har ökat markant de senaste åren. Samtidigt blir intrången allt mer komplexa och svåra att upptäcka. Vi hjälper dig att proaktivt skydda din verksamhet och öka medvetenheten bland dina medarbetare.

Öka din IT-säkerhet

Hantera data

För att underlätta hantering och möjliggöra inventering av information kan vi erbjuda tjänsten Data Management as a Service. Vi hjälper dig med analys och konsultation av ostrukturerade data för att förbättra säkerhet, regelefterlevnad och effektivitet.

Ta kontrollen över din data

Säkra identiteter och accesser

Att hantera identiteter och behörigheter effektivt är avgörande för att inte känslig information ska hamna i fel händer. Vi hjälper dig att skydda din verksamhet och samtidigt skapa en enkel och smidig upplevelse för dina användare.

Säker åtkomst för dina användare

Upptäck och förhindra hot

Vi hjälper dig skydda din verksamhet genom att övervaka, identifiera, analysera och hantera hot och avvikelser i realtid. Så kan du motverka potentiella hot redan innan de får fäste inom din verksamhet.

Monitorering i realtid
Så hjälper vi din verksamhet bli tryggare

Vi sätter människan framför tekniken

Vi på Advania vill vi hjälpa dig att skapa en IT-miljö där alla kan känna sig trygga. Där det är svårt att göra fel, oavsett om man är oinsatt, tankspridd eller upptagen med något annat. Och om det blir fel så ska det inte innebära en katastrof.

Det gör vi genom att

 • alltid sätta användarnas perspektiv framför den tekniska lösningen
 • vara en närvarande partner, genom att följa med och visa vägen
 • hjälpa er med en lösning som är lagom för er. För i en värld där IT är allt, ska ingen behöva kännas sig otrygg.
Rapport

Vilka utmaningar står IT-beslutsfattare inför när det gäller cybersäkerhet, kostnader och komplexitet? Ta del av resultatet!

Tomtefamiljen står framför sina servrar och kollar förskräckt på en skärm
IT för alla behov

Skydda känsliga uppgifter mot digitala hot

Även världens snällaste familj kan falla offer för dagens alltmer avancerade IT-attacker. Vi hjälper dem med rådgivning, resurser och spetskompetens för att säkerställa att känsliga uppgifter stannar inom verksamheten och finns vid deras sida med skräddarsydda lösningar. Vill du kunna känna samma trygghet så finns vi såklart där för dig också.

bilprovningen-635
Kundcase

Så uppnådde Bilprovningen IT-trygghet

Bilprovningen har legat i framkant med digitaliseringen av sin verksamhet och satsat på att förenkla för både kunder och medarbetare. Med ett proaktivt informationssäkerhetsarbete har ett riskmedvetet tankesätt etablerats och kunskapen ökat inom hela organisationen.

Senaste bloggarna inom säkerhet

 • Säkerhet
  2024.05.29

  Stabila samarbeten mot oväntade hot

  På flaggskeppeventet Fortinet Security Day uppstod viktiga samtal om cybersäkerhet och NIS2! Du som besökte eventet fick även se oss på scen i ett kundcase tillsammans med Sitevision där vi berättade mer om våra dagliga...

 • Säkerhet
  2024.03.04

  Öka medvetenheten om cyberhot

  Känns det som att din verksamhet har en trygg krisberedskap för IT-incidenter? En bra början är att skapa rutiner som hjälper till att stärka medarbetarnas medvetenhet och som gör att det finns en trygg plan att luta sig mot...

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Business Area Manager Security
Business Area Manager Security

Mårten Möller