Cybersäkra

Advania är en rådgivande partner inom IT-säkerhet där enkelheten står i fokus. Vi levererar Security as a Service, resurser och spetskompetens, samt säkerställer produktförsörjning när det behövs.

Med hjälp av ledande teknologier, plattformslösningar, tjänster och strategiska partnerskap erbjuder vi noggrant utvalda lösningar som vi skräddarsyr efter dina unik behov. Vårt fokus ligger på långsiktiga relationer och att leverera marknadens bästa service. 

se-advania-office-90
Din trygga säkerhetspartner

Vi hjälper dig att skydda din verksamhet

I takt med den ökade digitaliseringen kommer också högre krav på säkerhet. Vi är experter inom cybersäkerhet och arbetar proaktivt tillsammans med dig.

Cyberkriminaliteten och hoten mot företag och organisationer har ökat markant de senaste åren, och intrången har blivit alltmer komplexa och svårare att upptäcka. Och ett intrång kan bli en kostsam historia för den drabbade verksamheten, både ekonomiskt och anseendemässigt. Det finns inga tecken på att trenden kommer att vända, utan vi kommer alla bli tvungna att i allt högre utsträckning skydda våra verksamheter både på tekniskt och organisatoriskt sätt.

Advania är din verksamhets trygga partner inom cybersäkerhet. Vi tror på långsiktiga relationer och kan hjälpa dig med allt från rådgivning till tekniska lösningar. Tillsammans arbetar vi proaktivt så din verksamhet kan ta nästa steg på resan mot en tryggare tech-vardag.

Advanias Phishingtest
SKARP ÖVNING MED RIKTIGA RESULTAT

Advanias Phishingtest

Genom att utsätta verksamheten för en kontrollerad form av phishingförsök kan du enkelt se hur säkerhetsriktlinjer och rutiner fungerar i verkligheten. Målet med tjänsten phishingtest är att ge ett kvitto på hur säkerheten kring e-post ser ut på riktigt.

iStock-1018336186_virksomhetsITmiljø
Vi utbildar din verksamhet

Medveten och säker

Det absolut viktigaste och mest avgörande när det kommer till att skydda din verksamhet från cyberhot är medvetenhet. Genom medvetenhet blir vi uppmärksamma och gör aktiva val, men det är just där säkerheten många gånger brister.

Vi utbildar din verksamhet och ger dina medarbetare den kunskap och de verktyg som krävs för att stå emot potentiella intrång och attacker.

Integritet
Låt oss ta hand om jobbet

Säkerhet som tjänst

Alla säkerhetsrelaterade tjänster från Advania levereras som SECaaS (Security as a Service), vilket för dig som kund betyder att vi hanterar och administrerar all underliggande hård- och mjukvara enligt best-practice.

Som kund får du:

  • Regelbundna analyser och rekommendationer kring tjänsten
  • Månatliga rapporter om innehållet i tjänsten
  • Regelbunden information om förändringar i tjänsten
  • Tillgång till hela Advanias säkerhetskompetens
Vill du veta mer?

Kontakta vår affärsområdeschef

Business Area Manager Security
Business Area Manager Security

Mårten Möller