Arbetsplats

Vi hjälper dig att skapa den nya tidens arbetsplats.

När världen åter öppnar är det med nya insikter och nya förväntningar.  Vi kommer inte gå tillbaka, vi kommer kliva in i något nytt. Från en tid som visat hur enkelt och svårt det är att jobba långt ifrån varandra. Där tekniken möjliggjort och orsakat frustration. Till en värld där vi alltid måste vara redo för vad som än kommer. 

 

laptop

Flexibel arbetsplats

Vare sig det gäller datorer, mobiler, skrivare eller licenser så hjälper vi dig att utrusta din verksamhet med de bästa verktygen för er arbetsplats.

Med en flexibel leveransmodell som omfattar hela livscykeln, ser vi till att sköta alla delarna i din arbetsplats samtidigt som ni får kontroll över kostnaderna.

Vi har tekniken för er arbetsplats
Ikon för appar

Marketplace

Få tillgång till marknadens mest populära molntjänster i en och samma portal och prenumera på de tjänster som du behöver.

Advania Marketplace ger dig en samlad bild över din IT-miljö både tekniskt och ekonomiskt. Samtidigt får du den flexibilitet som krävs för att jobba effektivt idag.

Hantera molntjänster enkelt
två pratbubblor

Customer Experience

Oavsett hur dina kunder tar kontakt med din verksamhet, är det viktigt att de snabbt och enkelt får hjälp med sitt ärende.

För dina medarbetare är det smidigheten och tillgängligheten i era system som avgör, både för att de ska kunna prestera men också för att de ska trivas och må bra.

Förbättra er kundservice
livscykelhantering

Livscykelhantering

Med Advanias livscykelhantering får din verksamhet full kontroll över er IT-infrastruktur från anskaffning till avyttring.

Våra tjänster och produkter levereras i enlighet med processer ut vårt ledningssystem vilket är certifierat enligt ISO 9001:2015 (kvalitet) och ISO 14001:2015 (miljö). Gammal utrustning återköper vi och hanterar den miljövänligt och säkert och vi är stolta att 97% av utrustningen kan återanvändas hos nya kunder.

En hållbar hantering av er IT
Logistik, service & support

Logistik, service & support

Förenkla din verksamhets digitala vardag och slipp oro för krångel med hård- eller mjukvara.

En problemfri IT-miljö med produkter som fungerar bra leder till en lång användningstid och en minskad påverkan på miljön. Vi erbjuder support genom Advanias Service Desk samt service och reparationer i vår egen serviceverkstad.

En smärtfri vardag
Knowledge Factory MVP Summit 2023
Samarbeta med Teams

7 bra saker att tänka på när du arbetar i Microsoft Teams

Arbetar du i Microsoft Teams idag eller funderar på att implementera det i din verksamhet och undrar vad som är viktigt att tänka på? Här bjuder vi på 7 bra tips som kommer att revolutionera din arbetsdag.

Så hjälper vi dig

Tillsammans formar vi den nya tidens arbetsplats.

Vi på Advania gör det genom att designa för flexibilitet och trygghet, där frihet och säkerhet går hand i hand.

Vi gör det genom hållbara lösningar, som gör det enklare för er att nå både affärs- och hållbarhetsmål. Genom att hela tiden utvecklas, skapar vi nya möjligheter och genom att vara lyhörda och flexibla, bestämmer vi takten tillsammans med dig.

Advania_office_2020_42-small
Rapport om arbetsplatsen

Hur kan IT-beslutsfattare skapa de bästa förutsättningarna för den nya tidens arbetsplats?

collector-bank-1920x1080
Kundcase | Collector Bank

En stabil lösning som skapar engagemang

När det var dags för Collector Bank att se sig om efter en cloudbaserad lösning för schemaläggning och telefoni satsade de på ett noggrant förarbete. Själva systembytet gick snabbt, och tack vare samarbetet med Advania och att personalen aktivt involverats under hela processen blev det en smidig uppgradering. I dag använder Collector Bank Genesys Cloud för prognoser, schemaläggning och rapportering, och det märks en stor skillnad i arbetsmiljön och medarbetarnas engagemang.

Läs våra bloggar inom arbetsplats

Hybrid arbetsplats
2023.10.05

Advania på Ninja Summit i Schweiz

Den 27 till 29 september var jag tillsammans med ytterligare sex kollegor på plats i Baden, Schweiz för att delta i Workplace Ninja Summit. WP Ninja Summit är en konferens med fokus på de kanske lite mer infrastruktur-tunga...

Checklista

Vi listar 7 steg för de absolut viktigaste sakerna som du som företag måste ha på plats för att kunna erbjuda dina anställda en säker, hybrid arbetsplats.

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa er?

Business Area Manager Workplace West & South

Carina Liljeström

Business Area Manager, Workplace

Fredrik Alktun