IT Infrastructure

Vi har de högsta ambitionerna inom leverans av tjänst och hårdvara 

Du behöver de smartaste lösningarna, vi hittar dem och antar de mest spännande utmaningarna samt jobbar med de bästa människorna. Vi är en starkt växande enhet inom Advania där vi hjälper dig med innovativa lösningar varje dag. Vårt fokus är en stark och hållbar kultur som bygger på humankapital snarare än pengar - det är vi otroligt stolta över.

Branschledande

Consulting

Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana till förändring och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med kunder och medarbetare som skapar en wow-känsla - det är så vi gör skillnad. 

Med uppdrag över hela Sverige, står vi för en trygg leveransen av IT-konsulting inom design, arkitektur, strategi och utbildningar. Genom de senaste teknologierna överträffar vi våra kunders förväntningar och kan leverera ett mervärde som lyfter din affär. 

Premium

Knowledge Factory

Ledande inom IT-infrastruktur sedan 1998. Knowledge Factory har länge ägnat sig åt att vara nummer 1 toppspelare inom IT-infrastruktur. Med uppdrag runt om i världen är Knowledge Factory premiumleverantören gällande konsulttjänster och lösningar av IT-infrastruktur.

Vi erbjuder infrastrukturlösningar baserade på de absolut senaste teknikerna. Vi är hängiva att erbjuda en upplevelse som överträffar de förväntningar vår globala kundbas har.

Rekrytering

Vår största tillgång är våra noggrant utvalda konsulter. Vi lägger mycket tid och energi till våra konsulter så att de känner sig nöjda och uppfyllda. Vi vet att människor trivs som bäst när de känner sig som hemma. 

Välkommen hem. 

 

Kontakta mig

 

Tobias Öien
Manager IT Infrastructure

+46 730 4221 00

?i