Dina behov

se-advania-office-28
VÅRT ERBJUDANDE

Vi hjälper dig att skapa hållbara värden genom smart användning av teknik

Med hjälp av ledande teknologier, plattformslösningar, tjänster och strategiska partnerskap erbjuder vi noggrant utvalda lösningar som skräddarsys efter varje unikt kundbehov. Vårt fokus ligger på långsiktiga relationer med både våra kunder och samarbetspartners, och att leverera marknadens bästa service

Vi märker en tydlig trend att svenska verksamheter ser ett ökande värde av att köpa en tjänst i stället för att äga och förvalta sin IT själva. Många tycker att det är enklare att ställa krav gällande pris, prestanda och kvalitet som beställare i stället för att äga produkten eller tjänsten själv.

I en årlig rapportering undersöker Radar sedan 2021 kännedomen av och tilliten till olika IT-bolag inom fem kategorier; Outsourcing, konsulttjänster, molntjänster, IT-säkerhetskonsulttjänster och Produktförsörjning. Tjänster inom infrastruktur som hantering av applikationer, drift och lagring hör till området outsourcing. 

Vi är stolta och oerhört ödmjuka över att vi sedan 2021 har legat på första plats när marknaden ska bedöma vilken leverantör som överför högst värde i relation med sina kunder inom outsourcing.
Vi ser det också som ett kvitto på att vi har gjort rätt med att prioritera den kundnära innovationen och långsiktiga relationer och det ger oss ännu mer kraft att fortsätta på samma spår.

Säkra, hållbara och anpassade lösningar