IT-infrastruktur

Komplex infrastruktur kräver gedigen kompetens.

Komplexa och viktiga driftsmiljöer kräver rätt kompetens när det kommer till säker drift. IT-lösningar baserade på modern infrastruktur är resurskrävande och ställer höga krav på IT-avdelningen, och oavsett storleken på företaget är drifttid a och o. Vår expertis inom såväl molntjänster och centraliserad styrning som lokal drift, ger ditt företag de allra bästa förutsättningarna för affärsutveckling. Vårt motto är att oavsett vilka utmaningar kunden står inför, är Advania en partner att lita på.

saker-IT-ikon

Datacenterlösningar

Vi hjälper dig med säkra och enkla lösningar för att hantera din verksamhets data och infrastruktur. Tillsammans förenklar vi arbetet för IT-tekniker, ledning och administration. Öka tillgängligheten, minska kostnaderna och fokusera på din kärnverksamhet. 

Säkra din IT
cloud-ikon

Marketplace

Få tillgång till marknadens mest populära molntjänster i en och samma portal och prenumera på de tjänster som du behöver. Advania Marketplace ger dig en samlad bild över din IT-miljö både tekniskt och ekonomiskt. Samtidigt får du den flexibilitet som krävs för att jobba effektivt idag.
 
Hantera molntjänster enkelt
modern-arbetsplats

Licens

Digitalisering och en förflyttning från traditionella licensformer till molntjänster ställer helt andra krav på licenshantering. Att se över dina licenser har aldrig varit mer aktuellt än nu.

Hur kan vi hjälpa dig
server-ikon

Svensk lagring

Behöver du datalagring i Sverige? Advania garanterar att din verksamhets data stannar inom Sveriges gränser och skickar inte vidare något till tredje part. Vår Servicedesk finns i Sverige och vi har lokal närvaro över hela landet.

Lagra data i Sverige
Tomtebarnen i släde i tomteverkstaden
FOKUSERA PÅ DIN KÄRNVERKSAMHET

Mer tid för det som skapar värde

Hur kan vi hjälpa dig?

Det ska vara enkelt att växa med IT

Vi gör det genom att göra det enkelt och effektivt för alla, vi sätter verksamhetsmål framför tekniken. Vi gör det genom att göra det tryggt, där säkerhet och hållbarhet är integrerat från start. Vi gör det genom att vara lyhörda och flexibla, tillsammans bestämmer vi takten. Och vi gör det genom att vara innovativa och inspirera, tillsammans skapar vi nya möjligheter.

rebecca-frilagd
Rekrytering

Följ med på vår tillväxtresa

Vi arbetar ständigt med att samla och utveckla de absolut bästa i branschen. Just nu söker vi efter flera talanger inom managerade tjänster. Kontakta mig, så berättar jag mer om vilka möjligheter som finns!