Den ledande molnplattformen för identitets- och åtkomsthantering

Okta

Våra certifierade Okta-specialister hjälper dig att skapa en säker och effektiv identitetshantering för din verksamhet. Som erfaren partner kan vi hjälpa dig med rådgivning, implementation, utveckling och integration med andra system. 

se-advania-office-24
Säkerhet är nyckeln till allt

Skydda din organisation och underlätta för dina användare med Okta

Öka innovationen med hjälp av en marknadsledande identitetsplattform för din verksamhet

För att kunna använda den senaste tekniken och underlätta resan mot molnet krävs en säker identitetsplattform. Tidigare låg säkerheten i nätverket på kontoret, men idag måste vi kunna arbeta oavsett vart vi befinner oss eller vilken plattform vi använder. I takt med att fler molntjänster implementeras får IT-avdelningen fullt upp med att hantera åtkomster till ett allt mer expanderande och komplext ekosystem av applikationer. 

Med Okta kan du hantera alla användare, grupper och enheter på ett och samma ställe. Det är en komplett identitetslösningen för både dina medarbetare och kunder, så att de smidigt och säkert kan komma åt det de behöver. Du kan automatisera on- och offboarding-processer genom att integrera det mot HR-systemet, och enkelt hantera behörigheten för användarna från en gemensam plattform. Det höjer säkerheten och skapar samtidigt en bra användarupplevelse för dina medarbetare.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vårt team av certifierade Okta-specialister hjälper dig att skapa en säker och effektiv identitetshantering för din verksamhet.

Arkitektur och förstudie

Vi hjälper dig att analysera din nuvarande lösning och presenterar förslag på hur den kan förbättras. Vi kan genomföra en komplett förstudie av er miljö, eller genomföra en proof of concept för att säkerställa att föreslagna lösningar fungerar som du har tänkt. Vi kan dessutom hjälpa dig att försvara en investering med en business value analysis.

Implementation

Våra högst-certifierade konsulter kan hjälpa dig med allt från rådgivning till en komplett implementation. Vi genomför implementationer enligt Oktas egen projektmetodik som vi har flera års erfarenhet av. Tillsammans startar vi med en Deployment planning workshop där vi avgör omfång och struktur för projektet.

Vidareutveckling och förvaltning

Efter att en första implementation är genomförd, finns vi här för att hjälpa dig vidare. Vissa känner att de klarar det mesta själva, vissa vill helt lämna bort arbetet. Från Advania innebär det att vi kan hjälpa med fortsatt integration av applikationer eller komplett Managed Services av er miljö.

Webinar

Automatisera on- och offboarding

Titta gärna på vårt webinar om hur du kan automatisera identitetshantering med hjälp av Okta och din ITSM-plattform.

kvinna-dator-1920x1080
Digitalisering

Använder ni rätt verktyg för att nå era kunder?

Okta är ett företag som jobbar med hantering av identitet och åtkomst, de har över 7 000 förintegrerade applikationer och 14 000 kunder världen över och sitter därmed på en enorm mängd rådata. I dagarna kom Oktas årliga rapport "Businesses at work" som bjuder på unika insikter kring vilka applikationer företag använder sig av idag. I detta blogginlägg går vi igenom rapporten och plockar ut de mest intressanta analyserna.
Vill du veta mer?

Kontakta vår specialist

Identity & Governance Lead

Lovisa Stenbäcken Stjernlöf