Vårt erbjudande

En helhetsleverantör av IT-lösningar 

Advania erbjuder kompletta IT-lösningar till företag och offentlig verksamhet som förenklar och hjälper dem att växa. Med hjälp av ledande teknologi, plattformslösningar, tjänster och strategiska partnerskap erbjuder vi noggrant utvalda lösningar som skräddarsys efter varje unikt kundbehov. Fokus ligger på långsiktiga relationer och att leverera marknadens bästa service. 

Vi fokuserar på tre huvudområden

Managed Services

Hos oss får du trygg drift och förvaltning av hela IT-miljöer eller specifika funktioner och tjänster. Våra erbjudanden är flexibla och det är lika enkelt att välja oss som att lämna oss. 

I detta område ingår Agile sourcing, Molntjänster, Communication Centers, Transformation & Automation, Legal & Professional services, Datacenter och Advania Marketplace som är ett nytt sätt att automatiserat köpa molntjänster - alltid med fokus på flexibla avtal.

 

IT Infrastructure

En starkt växande enhet inom Advania där vi hjälper våra kunder med innovativa lösningar varje dag. Vi kan hårdvara och vet hur man på ett effektivt och säkert sätt driver en datahall. 

Med uppdrag över hela Sverige, står vi för en trygg leveransen av IT-konsulting inom design, arkitektur, strategi och utbildningar. Genom de senaste teknologierna vill vi överträffa våra kunders förväntningar och leverera ett mervärde som lyfter din affär.

 

Workplace

Ger dig en modern och mobil arbetsplats, till ett fast pris per användare och månad. Här erbjuder vi specifik hjälp inom Klient, Mobilitet, Print, Licens och IT-lösningar för skolor. 

Våra tjänster omfattar samtliga delar av livscykeln - från det att hårdvaran köps in för första gången till det att licenserna analyseras och hårdvaran till slut byts ut. Vi tar alltså ansvar för hela leveranskedjan så att medarbetarna kan fokusera på sin kärnverksamhet.

 
?i