Klient

Vi håller igång er verksamhet

Rullar Windows? Går det att skriva ut och funkar de grundläggande programvarorna på datorer och i mobiler på ett bra sätt?

Att våra arbetsverktyg – klienterna – måste fungera är en självklarhet och kostnaderna för att arbetet i ditt företag står stilla är enorma. Men det kräver tid, resurser och en väl inarbetad struktur för att detta kan skötas löpande på ett bra sätt.

Med hjälp av verktyg, processer och erfarna tekniker ser vi till att ni kan lova era användare att datorerna och programmen fungerar samtidigt som ni har kontroll över kostnaderna - då fortsätter er verksamhet att fungera.

Självbetjäning

Vi hjälper användarna med det som inte fungerar samtidigt som vi minskar mängden brandkårsutryckningar och småfel som kan skötas av användarna själva med en smart självbetjäningsportal. Här kan ni beställa hårdvara, mjukvara och få tillgång till interna resurser och återställa lösenord.

Applikationshantering 

När det kommer till applikationshantering vill vi att ni ska känna en trygghet i hela kedjan – från sammanställning av krav, beställning, installation och utbildning av användare till uppgradering, licenshantering och så småningom avveckling och migrering till andra applikationer. Det ska helt enkelt vara smidigt från början till slut.

Servicedesk

Vår servicedesk finns där för er när problemen uppstår. Med fjärrsupport löser vi i stort sett alla ärenden på distans och endast ett fåtal ärenden behöver ytterligare support.

Kontakta mig

 

Fredrik Alktun
Sales Manager

+46 70 454 35 82 

?i