Print

Har du koll på vad era skrivare kostar?

Oroa dig inte. Vi kan bryta ner din kostnad per anställd. Och samtidigt hjälpa dig att få koll på säkerheten (en modern multifunktionsprinter i dag har 250 kända säkerhetshål) och göra om pappershanteringen till digitala processer. Men det kräver en liten insats från din sida. Vi behöver sätta oss ner tillsammans och göra en analys.

Gör en snabb printanalys

Steg 1

  • Hur ser ditt printbehov ut?
  • Vad kostar det idag – och vilka dolda kostnader finns?
  • Vilka volymer pratar vi om?
  • Hur ser processerna ut?

Steg 2

När vi har koll på det kan vi skaffa dig rätt mängd och typ av skrivare, se till att toners och annan viktig förbrukningsvara inte hamnar på villovägar och framförallt göra skrivaren säker – både vad gäller säkerhetshål och att viktiga utskrifter inte dräller i skrivarfacket.

När vi har allt det på plats kommer ditt företag att lägga mindre tid på att hantera skrivare som strular. De kommer helt enkelt att fungera samtidigt som kostnaderna är under kontroll. Och det är väl precis vad du är ute efter?

Så säkrar du dina skrivare

Det finns 250 kända säkerhetshål hos dagens skrivare. De har samma funktioner och features som en PC och är därmed hackarnas nya måltavla. Vilka är de största utmaningarna – och lösningarna – för moderna skrivare?

The Wolf

Se världens kanske bästa och mest påkostade film om IT-säkerhet med Christian Slater och några farliga skrivare i huvudrollerna.

Kontakta mig


Tommy Lindström
Buisness Development, Print
+46 736 2579 58

?i