Partners

Marknadens främsta leverantörer 

Advania har valt att uteslutande samarbeta med marknadens främsta mjukvaruleverantörer och branschledare som driver den tekniska utvecklingen framåt. 

Framförallt väljer vi de leverantörer som är lyhörda och som vet vad våra kunder behöver för att vara konkurrenskraftiga även imorgon.

 

Apple

Vi har en väl grundad och etablerad relation till Apple och är en utav deras största samarbetspartners    i Sverige. Idag är Advania certifierad som Apple Authorized Education Reseller och även certifierad inom specialistområden som Apple Professional Development.

Advania och Apples gemensamma målsättning är att driva digitaliseringen framåt och tillsammans utforma rätt lösningar för dig som kund.

Som auktoriserad utbildningspartner inom Apple Professional Development, bedriver vi dagligen utbildning inom digitalt lärande. Idag har Advania fler än 40 anställda och konsulter som bedriver utbildning för lärare i skolor över hela Sverige. Tillsammans med Apple tillhandahåller vi marknadens vassaste produkter i kombination med utbildning för ett aktivt lärande.

Cisco

Advania förvaltar certifieringen;  Cisco Premier Certified Partner, med tillförsikt. Samarbetet med Cisco sträcker sig många år bakåt i tiden och innefattar främst; "Enterprise Networking and Security".

 Cisco Systems är den globala ledande leverantören som utvecklar, tillverkar och säljer nätverkshårdvara, telekomutrustning och andra högteknologiska tjänster och produkter.

Tillsammans har Cisco och Advanias gynnsamma samarbete resulterat i ökad omsättning och ökat antal kunder.

Dell Technologies

Advania innehar certifieringen Titanium Partner till Dell Technologies. 

Dell Technologies tillhandahåller lösningar för att skapa en optimalt fungerande infrastruktur inom IT.

Tillsammans hjälper vi kunder att förbereda sig för den digitala framtiden, transformera IT och skydda ditt företags viktigaste tillgång - information.

Genesys

Advania Contact Center, gör det enkelt för våra kunder att interagera med sina kunder på ett smidigt, kostnadseffektivt och kundvänligt sätt. 

Vårt partnerskap med Genesys är en viktig beståndsdel i det arbetet, eftersom Genesys är världsledande tillverkare av plattformar för Contact Center och Customer Experience. Advania innehar specialistkompetens på området och är sedan många år certifierad Gold Partner till Genesys. 

Med Genesys plattformar och Advanias kompetens, samt affärsstöd, kan vi skapa bra lösningar för olika typer av företag med olika typer av behov, oavsett storlek och komplexitet.

Google

Google leder utvecklingen avseende plattformar för utbildningsproduktivitet, med verktyget Googles  G Suite for Education. Advania är certifierad som Premier Partner för; Google Cloud and Education Partner Program och ledande på marknaden för att stödja plattformen. 

Advania är också leverantör av Chromebooks, som har haft en enorm inverkan på utbildningssektorn de senaste åren.

Hewlett Packard Enterprise

Advania har sedan 20 år ett gynnsamt samarbete med Hewlett Packard Enterprise (HPE) och är certifierad som HPE Platinum Partner. Certifieringen avser;  företagsutrustning, inklusive servrar, lagrings- och nätverkslösningar. 

Advanias innehar teknisk expertis med HPE Gold Specialist kompetens, vars huvudsakliga uppgift är att hjälpa kunderna att identifiera och lösa komplexa utmaningar för verksamheten.

Som Platinum HPE Partner, har Advania tillgång till branschens mest omfattande lösningsportfölj, samt tillgång till verktyg och resurser som hjälper ditt företag, att maximera sina möjligheter på marknaden.

Hitachi

Advania är, som certifierad Platinum Partner, en ledande samarbetspartner för Hitachi Sverige.      

Som implementeringspartner inom infrastruktur och innehåll, har Advania tillgång till resurser för partnersättning, utbildning och certifiering. 

Det är certifieringar och kompetens som Advania använder i skapandet av en optimal IT miljö som underlättar dina affärer.

HP Inc

Advania har en stark relation till HP Inc genom ett stabilt och väletablerat partnerskap och är certifierad som Platinum Partner inom klientområdet, samt Gold Partner för området skrivare.

HP:s innovativa och breda produktsortiment i kombination med Advanias kompetens erbjuder marknaden säkra IT-lösningar, både produkter och tjänster anpassade utifrån ditt företags verksamhet.

Vår gemensamma framgång bygger på förtroende, enkelhet och lyhördhet i att förstå din verksamhet och hjälpa dig som kund att utvecklas, samt att leda utvecklingen i branschen.

Specialistområden:
  • Workstation Business Specialist
  • Client Virtualization Specialist
  • Services Specialist – Computing
  • Managed Print Specialist
  • Services Specialist - Printing

Lenovo

Advania har ett väl etablerat samarbete med Lenovo och är en av tillverkarens största partners i Sverige. 

Hos Lenovo är Advania, som en av få i Sverige, certifierad Platinum Partner.

Samarbetet, med fokus på klient, baseras på gemensamma kunder inom såväl offentlig sektor, skola, samt privatmarknaden.

Microsoft

Advania är en ledande partner för Microsoft i Norden. Advania är en licenslösningspartner och har kompetens på guldnivå i de flesta av Microsofts partnernätverksprogram, vilket ger företaget en fördel när det gäller planering, implementering och service av Microsoft-produkter. 

Advania utsågs av Microsoft till årets partner i Sverige 2014, för bästa leverans av Microsoft tjänster till kunderna. Året därpå blev Advania utsedd till årets partner inom License Solutions. 

Advania driver en värdmiljö baserad på Azure-plattformen och är också ledande när det gäller distribution och support av Azure och Office 365 Cloud-plattformar. 

Advania har också stor erfarenhet av att stödja och distribuera arbetsplatslösningar i Microsoft miljö.

Vi är stolta över och vårdar dessa utmärkelser med omsorg och ser till att hela tiden förnya och förbättra oss inom respektive område i samklang med dig som kund.

ServiceNow

ServiceNow är en världsledande aktör inom Enterprise Service Management. Genom att digitalisera arbetsprocesser i deras plattform kan organisationer både förenkla och effektivisera sitt arbete. Målsättningen är att skapa en fantastisk upplevelse för både kunder och anställda. 

Advania har arbetat med ServiceNow sedan 2009 och är idag en strategisk partner på den svenska marknaden. Vi är en helhetsleverantör som kan hjälpa er med allt ifrån rådgivning till implementation och drift. Advania är den partner som har flest certifieringar i hela Sverige vilket möjliggör att ni som kund får en kompetent och fungerande lösning.

Veritas

Advania är en certifierad Gold Partner för Veritas Technologies. Veritas är experter på byggnadsindustriledande lösningar, som täcker alla plattformar med säkerhetskopiering och återställning, kontinuitet, mjukvarudefinierat lagringsutrymme och informationsstyrning.                   

Vår rådgivning har högsta status inom Enterprise Backup and Recovery Expert System. Detta är värdefull kompetens och vi har många företag som använder denna lösning och expertis genom Advania, när det gäller säkerhetskopiering och för att säkra datainformation.

VMware

Advania har ett framgångsrikt partnerskap med VMware och innehar många experter med specifik teknisk kompetens på området. Advania är certifierad som både Solution Partner Enterprise och Service Provider Professional, för VMware. 

VMware är också en viktig leverantör för vår inköpsplattform. Det gör att vi kan erbjuda ditt företag en mjukvaruplattform, som gör det möjligt för företag att virtualisera allt från datacentret till molnet och mobila enheter. Det ger flexibilitet och möjliggör tjänsteleveranser dygnet runt.

 

Mikael Zetterberg
Manager Strategic Partner

08 562 175 79
?i