Knowledge Factory

Two steps ahead

Knowledge Factory är en internationell specialistenhet inom Advania. Sedan 1998 har Knowledge Factory erbjudit de absolut ledande specialistkonsulterna inom IT-Infrastruktur med passion för den senaste tekniken. Vi agerar ofta i en rådgivande roll och arbetar tillsammans med våra kunder för att utveckla och optimera deras IT-miljö. 

Våra tjänster

Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana till förändring och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Med flertalet tjänster inom strategi och infrastruktur skapar vi verklig förändring.

Utbildningar

Vi har byggt ett lag med toppspelare inom IT-infrastruktur där vi idag har uppdrag över hela världen och ofta syns på internationella scener och events. Våra kunder består främst av företag och myndigheter som känner att de vill vara i den absoluta framkanten vad gäller IT och dess utveckling. 

Ett naturligt steg i det är att fortsätta utveckla sig för att hela tiden ligga steget före. Boka in en av våra experter för att komma och föreläsa hos er om det senaste.

Våra kunder är vår passion

Kemikalieinspektion får stöd

"Svårt att ta beslut nu när det finns så många val. Det känns otroligt skönt att få vägledning av någon som kan. Advanias experter från Knowledge Factory visar inte bara vägen utan går den tillsammans med oss under hela förändringsresan."

        - Peter Lindén, IT-chef Kemikalieinspektionen

 

Nyheter & Artiklar

Bloggar

 

Är du en av oss?

Vi är #1 inom IT-infrastruktur. Med uppdrag över hela världen står vi för den absoluta premium-leveransen av IT-konsulting inom design, arkitektur, strategi och utbildning. 

Genom de senaste Microsoftteknologierna både vill och kan vi överträffa dina förväntningar och leverera ett mervärde som lyfter din affär. Tillsammans spelar vi i världsklass! 

 

 

Kontakt

 

Maxx Glans
Captain, Stockholm

maxx.glans@advania.com
+46 704 12 76 78

 

Jan Wisborg
Captain, Västerås

jan.wisborg@advania.com
+46 703 43 09 89

 

Ann Esplund
Captain, Stockholm

ann.esplund@advania.com
+46 708 49 71 93

?i