Våra tjänster

Våra tjänster 

Vi erbjuder flertalet tjänster inom strategi, säkerhet, produktivitet och infrastruktur för Microsofts lösningar. Nedan kan du läsa mer om våra tjänster och ladda ner våra produktblad.

Strategi

Det är en stor utmaning för ledare och beslutsfattare att hålla sig uppdaterad med ny teknik samtidigt som de förväntas driva sin egen affärsverksamhet framåt. Vi hjälper er med strategisk rådgivning som löser era tekniska utmaningar.

Identitet & Säkerhet

Våra experter tillhandahåller bästa praxis för att säkerställa åtkomst till värdefulla resurser och information från vilken enhet som helst. Vi har lång erfarenhet av att planera och genomföra mycket komplexa säkerhetsprojekt.

Produktivitet

Många företag arbetar kontinuerligt med att försöka öka sin IT-produktivitet. Teknik och system finns till för att öka tillväxt och främja ekonomiskt välbefinnande. Vi hjälper er att arbeta och kommunicera effektivt.

Infrastruktur

Med en modern och skalbar infrastruktur kan anställda arbeta effektivt oavsett plattform eller plats. Användare behöver få omedelbar tillgång till inställningar, data och applikationer och dessutom ska det flyta sömlöst från enhet till enhet.

Kontakta mig

 

Ann Esplund
Captain, Stockholm

+46 708 49 71 93

?i