Smart IT för Legal & Professional Services | Advania | 2019

Konkurrenskraftig dokumenthantering

Vår stora drivkraft är att öka våra kunders effektivitet, lönsamhet och samtidigt reducera interna och externa risker.

Med hjälp av vår mångåriga erfarenhet tillsammans med marknadsledande verktyg och lösningar för dokument och e-mailhantering har vi hjälpt våra kunder att skräddarsy lösningar för att nå sina högt uppsatta affärsmål och förbli konkurrenskraftiga.

All data inom Sveriges gränser

Säker leverans med hög tillgänglighet

Med dagens smarta och säkra lösningar har du tillgång till all din affärskritiska information, oavsett vart du befinner dig. Vi hjälper våra kunder med:

  • Implementation av förstklassiga verktyg för dokumenthantering
  • Lösningar för att dela projekt och filer med externa parter
  • Automatisering av verksamhetsunika processer
  • Integration med kritiska verksamhetssystem
  • Branschanpassade lösningar så som jävskontroll och fristhantering

 

"Användning av den senaste tekniken inom artificiell intelligens (AI) effektiviserar och underlättar hanteringen av stora mängder information."

 

Göran Gustafsson
Business Manager
Legal & Professional Services

Partners

iManage är idag marknadsledande och har under närmare 20 år levererat systemlösningar för informationshantering. Hittills har iManage hjälpt över 3 500 organisationer över hela världen att hantera och strukturera dokument, ärenden och information.

Vi har sedan 2006 haft ett nära samarbete med iManage och deras produkter utgör basen i vårt produktutbud för den juridiska sektorn.

DocsCorp är en ledande leverantör av programvara för organisationer som hanterar stora volymer dokument. Fler än 3000 organisationer använder sig av deras produkter så som PDF Docs, CompareDocs och Cleandocs, vilket effektiviserar kunders dokumenthantering. 

Med över 10 års partnerskap har vi hjälpt kunder att bli mer produktiva i sin vardag. DocsCorps lösningar integreras med fördel med iManage. 

 

 

Våra kunder är vår passion

Kontakta mig

 

Marcus Karlsson
Project Manager - Professional Services

+46 8 54 67 02 85

?i