Pressmeddelande | Advania första svenska Aruba Platinum Partner
Partner 2021.04.29

Advania avancerar och blir första Platinum Partner i Sverige

Efter ett år som Platinum Partner har Advania byggt på sina certifieringar och kan nu erbjuda hela Edge-to-Cloud erbjudandet från Greenlake, Aruba och Silver Peak. Med dessa två certifieringar blir nu Advania del av en exklusiv grupp av partners i Europa.

Med sin certifiering inom Silver Peak Partner Edge blir Advania det första företaget i Sverige att kunna erbjuda Arubas fulla utbud av Edge-to-Cloud nätverkslösningar. Aruba är ett företag inom Hewlett Packard Enterprise (HPE) och nu har Advania är nu certifierad Aruba Platinum Partner, Managed Service Provider partner och Silver Peak Partner. Silver Peak är ledande inom SD-WAN och ingår sedan juli 2020 i HPE-koncernen, då de förvärvades som ett resultat av HPE:s satsning inom Cloud Transformation.

Företag och organisationer går idag snabbt mot digital transformation. Det kräver en säker anslutning och en smidighet och flexibilitet för att möta de förväntningar som idag finns på en molnbaserad digital upplevelse – precis som förmågan att bearbeta och hantera sin data oavsett var man befinner sig. 

– Advania siktar alltid mot att ligga i framkant för att vara en trygg partner i kunders digitaliseringsresa. Att ta ett helhetsgrepp över säker kommunikation mellan användare och företagstjänster oavsett var de befinner sig är mer relevant än någonsin. Vi är inte förvånade över att just Advania blir först i Sverige och tar plats i denna exklusiva grupp, säger Marcus Bäckrud, Country Manager Sweden, Aruba.

– Vi märker en ökad efterfrågan efter just nätverk som tjänst. Digitaliseringen är inte längre ett stöd för verksamheten – det är verksamheten och kärnan i allt. Nyckelordet på dagens IT-marknad är flexibilitet, vilket även inkluderar nätverkslösningar.  Att vara så nära partner med Aruba är en självklarhet för oss och en trygghet för våra kunder. Vi har ett högt kundfokus och vill vara nära våra kunder vilket även stämmer in på Arubas motto och arbetssätt. Vi är så glada och stolta över det vi åstadkommit tillsammans, hittills, säger Tomas Wanselius, CEO, Advania Sverige. 

För mer information, vänligen kontakta:
Marcus Bäckrud, Country Manager Sweden, Aruba
Tel: +46 76 101 67 57
E-post: marcus.backrud@hpe.com

Tomas Wanselius, CEO, Advania Sverige
Tel: +46 70 454 35 24
E-post: tomas.wanselius@advania.com

Om Aruba, ett företag inom Hewlett Packard Enterprise 
Aruba, ett företag inom Hewlett Packard Enterprise, är en ledande leverantör av säkra, intelligenta nätverk som ger kunderna möjlighet till enastående digitala prestanda från mobilen, IoT och molnet. Vi ändrar hur nätverk fungerar och gör det enklare för IT och verksamheter att överbrygga den fysiska och digitala världen vid nätverkets kant. 

För mer information, besök gärna Arubas webbplats

Nyhetsuppdateringar i realtid finns på Twitter och Facebook, och uppdateringar om teknik inom mobilitet och Arubaprodukter hittar du i Arubas Airheads Community

Kontakta mig

Marketing Director

Eva-Lotta Jonsvik

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!