IT för alla behov

Så hjälper vi en något otippad kund att växa med IT

Varför Advania

Vi erbjuder kompletta IT-lösningar som skräddarsys efter varje unikt kundbehov.

kundnojdhet-ikon
Kundnöjdhet

När Sveriges IT-kunder får säga sitt hamnar Advania Sverige i topp på att leverera kundnöjdhet och skapa operativa, taktiska och strategiska värden.

Helhetsleverantör

Vi erbjuder kompletta och kundanpassade IT-lösningar med mätbara resultat till företag, offentlig verksamhet och myndigheter i hela Sverige.

hallbarhet-ikon
Hållbarhet & kvalitet

Som leverantör i IT-branschen har Advania en viktig roll att fylla och ett stort ansvar att ta för att bidra till digitalisering och en hållbar samhällsutveckling.

streamline-icon-bubble-chat-double-1@60x60 1
Strategiska partnerskap

Vi arbetar uteslutande med marknadens främsta mjukvaruleverantörer och branschledare som driver den tekniska utvecklingen framåt.

ima210454-1920x1080
Hållbarhet

Advania fokuserar på hållbar tillväxt och ansvarstagande

Läs våra magiska kundcase

 • Cloud
  2022.06.23

  En stabil lösning som skapar engagemang

  När det var dags för Collector Bank att se sig om efter en cloudbaserad lösning för schemaläggning och telefoni satsade de på ett noggrant förarbete. Själva systembytet gick snabbt, och tack vare samarbetet med Advania och...

 • Säkerhet
  2022.04.04

  IT-trygghet genom proaktivt säkerhetsarbete

  Bilprovningen har legat i framkant med digitaliseringen av sin verksamhet och satsat på att förenkla för både kunder och medarbetare. Med ett proaktivt informationssäkerhetsarbete har ett riskmedvetet tankesätt etablerats...

 • Skola
  2022.03.28

  Digital skola med eleven i centrum

  Kunskapsskolan startade år 2000, med en ambition att förändra skolsverige. Idén var en skola där eleven står i centrum, med stort fokus på handledning och mentorskap. Det skulle också vara en digital skola, från grunden....

Effektivisering av processer

Så använder Scania sina fordons data för att effektivisera underhåll

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar och deras fordon är utrustade med smart teknik, avancerade sensorer och trådlös uppkoppling. Detta resulterar naturligtvis i mängder av data och Scania vill öka värdet av dessa data, förbättra sitt arbetssätt och öka kundvärdet.

Du är i gott sällskap

rebecca-frilagd

Bli vår nästa stjärna

Våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med individer som delar vår värdegrund - att alltid sätta kundens behov främst.

KONTAKT

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa din verksamhet att växa med IT? Fyll i dina uppgifter i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort!