Blogg | Digitaliseringens möjligheter | Advania
Hållbarhet 2022.07.01

Digitaliseringens möjligheter

Vi ser IT som en möjliggörare och tillsammans med vårt nätverk av experter vill vi diskutera, utmana och påverka digitaliseringens möjligheter för samhället. I detta panelsamtal pratar vi om hur hållbarhet nu är en av de viktigaste drivkrafterna för framgångsrika företag och att digitalisering är en förutsättning för att nå dit.

Hur ska vi använda digitalisering för att nå ett hållbart samhälle, optimera resurser och använda data på intelligenta sätt så att förutsättningar skapas för människor att dela resurser med varandra och återbruka dessa på innovativa sätt? 

Tillsammans med programledaren Anna Bellman och Advanias Chief Sustainability Officer Helena Nordin pratar författaren Per Schlingmann med Eva Stattin från IVL Svenska Miljöinstitutet och Dennis Pamlin från Cybercom och Fossilfritt Sverige om digitaliseringens möjligheter ur ett hållbarhetsperspektiv:

Relaterat innehåll

Hållbarhet Blogg | Att vara trainee på Advania | Advania
2024.04.02

Att vara trainee på Advania

Karriärföretagens studentnätverk har röstat fram Advance som ett av de 15 mest attraktiva IT-traineeprogram i Sverige. Här berättar Fanny Ahlén om sin tid som trainee på Advania.

Sveriges bästa branschblogg inom IT

Håll dig i loopen och prenumerera på vår blogg där vi bjuder på insikter, åsikter & inspiration!