Software Solutions | Advania Sverige | 2019

Hellre utvecklat än invecklat

Mjukvaruindustrin är ändlös och i konstant förändring vilket utsätter företag för konstanta utmaningar - unika användarupplevelser, hög konkurrens, legacy-problem, komplicerade identitetsstrukturer, eller korta implementationskrav för att nämna några. Våra experter inspirerar till utveckling och gör det enkelt att växa med Advania.

Vi driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana till förändring och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med drömmen om förbättring. Att arbeta tillsammans med kunder och medarbetare som skapar en wow-upplevelse. Det är så vi gör skillnad.

 

 

Rätt behörighet

Identity

Ett av de mest viktiga områdena inom IT är att hantera digitala identiteter. Vi fokuserar på Identity and Access Governance (IAG) för att hjälpa våra kunder att få en säker och effektiv hantering vid on-boarding/off-boarding samt att varje användare har tillgång till rätt system vid varje givet tillfälle. Allt för att skapa en smidigare upplevelse.

Enhetlig upplevelse

Digital Experience

Vi är specialiserade på användarupplevelsen och vad de digitala verktygen kan möjliggöra. Vårt fokus är att förena strategi och teknik för att skapa maximal affärs- och verksamhetsnytta åt våra kunder.

Oavsett ert behov i den digitala världen - intranät, extern webbplats eller app - så hjälper vi er att ta fram den lösning som bäst passar er.

#seo #ux #ui #analytics #cms #accessibility #digital-marketing #digital-strategy #digital-workplace #content #taxonmi

 

 

Standard

Integration

Att standardisera informationsflöden och tjänster blir viktigare och viktigare för alla företag men drivs oftast av olika anledningar.

Nya spelregler kring molnet ger både utmaningar men även möjligheter där vi stöttar och hjälper våra kunder med att effektivisera sina affärsprocesser.

#icc #servicebus #esb #edifact #hl7 #b2b #azure-service-bus #azure-logic-apps

Skräddarsytt

Custom Solutions

Många projekt och företag har behov av generell systemutveckling för att göra anpassningar, plug-in eller skräddarsydda applikationer för lösningar som inte existerar på marknaden.

Våra konsulter täcker upp för alla dessa delar och hjälper projekten i hamn genom att tillföra vår erfarenhet och kompetens. 

#c-sharp #sql #html #css #dotnet #powershell #reporting #powerbi #iot #arduino #raspberry #aws

 

 

Kundnöjdhet

Ledande i Sverige

När Sveriges IT-kunder får säga sitt hamnar Advania Sverige i topp på att leverera kundnöjdhet och skapa operativa, taktiska och strategiska värden. 

Med uppdrag över hela Sverige står vi för en trygg leveransen inom design, arkitektur, strategi och utbildningar. Genom de senaste teknologierna överträffar vi våra kunders förväntningar och leverera ett mervärde som lyfter deras affär. 

Vi är speciellt duktiga på att leverera kundvärde inom segmenten Användarnära IT, Verksamhetsnära IT och Konsulttjänster (enligt Radars leverantörskvalitetsgranskning 2019). 

 
 

Software as a Service är vår expertis

Advania ID

Vi vill att det ska gå snabbt och enkelt med digital autentisering och signering. Advania ID är en tjänst framtagen för att ni snabbt och enkelt ska kunna anpassa till era kunders behov - i molnet eller i er egen infrastruktur. 

 

Kontakta mig

 

Henrik Stjernberg
Business Area Manager

+46 761 40 03 37

?i