Managed Services

Flexibla sourcing- och molntjänster som stärker innovationskraften

Hos oss får du trygg drift och förvaltning av hela IT-miljöer, eller specifika funktioner och tjänster. Vi har över 50 migreringsprojekt bakom oss och låser inte in dig i fyrkantiga avtal.

Flexibel sourcing

Våra sourcingtjänster är flexibla och du betalar endast för de tjänster som används, med avtal som är öppna för ständiga förändringar och som utvecklas tillsammans med er verksamhet.

Vi tror på något så enkelt som långsiktiga relationer och har vi har sourcingkunder som vi jobbat med i över 20 år. Det beror på att vi ger våra kunder flexibilitet och trygghet.

Innovativa molntjänster

Det ska vara enkelt att få tillgång till molnet och tillgängligheten ska vara hög. Att få extra kapacitet när verksamheten behöver det för att hantera ojämna belastningar är en självklarhet. Framförallt ska du bara betala för det som du använder.

Advania Marketplace

Advania Marketplace ger dig tillgång till över 1 000 molntjänster i ett gemensamt gränssnitt. Du får en samlad bild av hela din IT-miljö såväl tekniskt som ekonomiskt och samtidigt den flexibilitet och kostnadskontroll som krävs för att jobba effektivt idag.

Tjänsterna kommer från branschens ledande leverantörer och antalet växer hela tiden. En hög grad av  automatisering i plattformen ser till att de verktyg du väljer bildar en effektiv helhet.

 

Kontakta mig

Fredrik Örnhall

Sales Manager - Managed Services

+46 76 140 00 86

?i