Managed Services

Flexibla sourcing- och molntjänster som stärker innovationskraften

Hos oss får du trygg drift och förvaltning av hela IT-miljöer, eller specifika funktioner och tjänster. Vi har över 50 migreringsprojekt bakom oss och låser inte in dig i fyrkantiga avtal.

Artikel

Molnet - en bisak enligt Radar

Värdeskapande IT betyder mindre teknik och mer affärsfokus. Därför börjar molnet i sig bli allt mindre intressant – men kunskapen om nytta, effektivisering och höjd innovationsgrad växer allt starkare. 

Molnet handlar om webbaserade tjänster för infrastruktur, plattformar och applikationer. Penetrationen är hög och snabbt stigande, visar data från analysföretaget Radar Ecosystem Specialists. Fyra av fem organisationer använder idag molntjänster i någon form. 

Tillväxten ligger på uppåt 15 procent per år. Leveransformen är så vanlig att allt fler ifrågasätter värdet av att ens tala om molntjänster – inte minst som det ofta handlar om en blandning av outsourcing och moln eller bara ett modernt sätt att drifta IT. 

Agile sourcing

Flexibel sourcing som utvecklas med er

Våra sourcingtjänster är flexibla och du betalar endast för de tjänster som används, med avtal som är öppna för ständiga förändringar och som utvecklas tillsammans med er verksamhet.

Vi tror på något så enkelt som långsiktiga relationer och vi har sourcingkunder som vi jobbat med i över 20 år. Det beror på att vi ger våra kunder flexibilitet och trygghet.

Cloud services

Innovativa molntjänster med hög tillgänglighet

Det ska vara enkelt att få tillgång till molnet och tillgängligheten ska vara hög. Att få extra kapacitet när verksamheten behöver det för att hantera ojämna belastningar är en självklarhet. Framförallt ska du bara betala för det som du använder.

Advania Marketplace

Tusen tjänster - en portal

Advania Marketplace ger dig tillgång till över 1 000 molntjänster i ett gemensamt gränssnitt. Du får en samlad bild av hela din IT-miljö såväl tekniskt som ekonomiskt och samtidigt den flexibilitet och kostnadskontroll som krävs för att jobba effektivt idag.

Tjänsterna kommer från branschens ledande leverantörer och antalet växer hela tiden. En hög grad av  automatisering i plattformen ser till att de verktyg du väljer bildar en effektiv helhet.

Legal

Vår drivkraft är att öka våra kunders effektivitet, reducera risker och ge dig större möjlighet att stärka ditt erbjudande gentemot dina klienter och branschen i övrigt.

Advania har en dokumenterad mångårig erfarenhet av lösningar för advokatbranschen och professional services  och vi har idag ett stort antal svenska advokatbyråer och bolagsjuridiska avdelningar som kunder.

Kontakta mig

 

Fredrik Örnhall
Sales Manager - Managed Services

+46 76 140 00 86

?i