Bli vår nästa stjärna

Bli vår nästa stjärna

Vår arbetsmiljö kännetecknas av stort kundfokus och frihet under ansvar. Det är extra viktigt för oss att bygga team där vi stödjer varandra och har kul tillsammans - kanske är du en av våra nästa stjärnor?

HALLÅ DÄR

Lär känna våra härliga medarbetare

Halla-dar-Sara
Hallå där 👋

Sara Ågren

"Det jag tycker är speciellt med Advania är närheten till våra kunder. Vi utvecklar starka relationer som bygger på vår kompetens och transparenta dialog."

Sara är Service Manager inom Workplace och Advania Skolpartner.

Lär känna Sara
Halla-dar-Tarek
Hallå där 👋

Tarek Riahi

"Det är mycket frihet under ansvar här på Advania, vi lyckas tillsammans, jag kan alltid ta hjälp av kollegor och bidra i vårt arbete."

Tarek jobbar som System Developer på Transformation & Automation (T&A).
 
Lär känna Tarek
Halla-dar-Viveca
Hallå där 👋

Viveca Roth

"Det finns inga begränsningar för vad jag får och kan göra – vilket är superkul! Det är väldigt varierande, och inget projekt är det andra likt."

Vivvi jobbar med projektledning på affärsområdet Managed Services Provider.
 
Lär känna Viveca
People of Advania

Lär känna fler av våra härliga medarbetare

Vad sägs om att ta nästa steg i karriären?

Våra medarbetare är det viktigaste vi har! Vi växer och är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som delar vår värdegrund - att alltid sätta kundens behov främst. Varmt välkommen med din ansökan!

Connecta med oss

Hittar du inget jobb som känns spännande just nu?

Detta är vi

En fantastisk företagskultur

Alla som jobbar på Advania ska kunna känna sig stolta över att vara en del av Advania. Våra fantastiska medarbetare, vår decentraliserade affärsmodell och vårt entreprenörsdrivna arbetssätt speglar vår företagskultur.

rebecca-frilagd
REKRYTERING

Följ med på vår tillväxtresa!

Vi arbetar ständigt med att samla och utveckla de absolut bästa i branschen. Just nu söker vi efter flera talanger inom våra specialistområden. Kontakta mig, så berättar jag mer om vilka möjligheter som finns!