Marketplace

Över 1 000 molntjänster i ett gemensamt gränssnitt. 

Du får en samlad bild av hela din IT-miljö såväl tekniskt som ekonomiskt och samtidigt den flexibilitet och kostnadskontroll som krävs för att jobba effektivt idag.

Logga in för priser i SEK

Logga in för priser i EUR

Prenumerationsbaserat

Förändringsresan till framtidens tjänster

Med erfarenhet och hög kunskap om de främsta cloudtjänsterna är Advania en kompetent partner på er förändringsresa. Allteftersom cloudtjänsterna ökar, växer behovet av en översiktlig och enkel hantering av tjänsterna. 

Advanias Marketplace ligger i framkant och har bland annat belönats för att vara Europas bästa Marketplace på Ingram Global Cloud Summit 2018. I Marketplace kan du förenkla hanteringen av dina tjänster och få ökad kontroll över dina kostnader. En faktura, ett login.

Vår plattform är byggd för framtidens tjänster och låter dig hantera alla dina cloudtjänster från IaaS till XaaS. Marketplace kan bidra till din verksamhets snabbhet, produktivitet samt öka flexibiliteten och säkerheten för din IT. 

Unikt

Marketplace as a Service

Marketplace as a Service är en unik möjlighet att sälja, hantera och fakturera IT-tjänster i en egen portal till era egna slutkunder. På så sätt får ni tillgång till mer än tusen molntjänster via Advanias underleverantörer, samtidigt som ni kan lägga till egna och andra leverantörers molntjänster i plattformen. 

Vi har utvecklat denna lösning som en så kallade White Label-tjänst där ni själva kan sätta namn och varumärke på tjänsten. Den bygger i grund och botten på CloudBlue, en välbeprövad teknik som funnits på marknaden över tolv år.

Våra kunder är vår passion

Marketplace mitt i en migrering

"Mitt i ett stort stort migreringsprojekt och satsning på Office 365 och Windows 10 väljer Trollhättan Energi att använda Advania Marketplace för att få bättre kontroll på licenser."

Kontakta oss

 

Kristoffer Bradqvist
Head of Marketplace

+46 708 40 90 01

          

 

Eva Westberg
Sales & Marketing at Marketplace

+46 734 63 12 13

?i