Cloud 2022.04.03

Hur bygger man broar mellan befintliga och nya lösningar?

Tillhör du något av de företag som har traditionella system som är kritiska för företagets kärnverksamhet, men som gör det svårt att modernisera?

Ny teknik och digitala lösningar är nödvändiga för att kunna driva företaget vidare på en allt mer innovativ och ständigt föränderlig marknad. Tillhör du något av de företag som har traditionella system som är kritiska för företagets kärnverksamhet, men som gör det svårt att modernisera?

Oroa dig inte – ny teknik kan förbättra de lösningar du redan har!

Nya tekniska lösningar kan hjälpa ditt företag att förbättra sin verksamhet genom bättre kommunikation med kunder, effektivare interna processer och en mer digital affärsutveckling som kan skapa bättre tjänster och produkter. Enligt undersökningar upplever 40% av företag att de får en större smidighet och bättre respons när de implementerar en molnlösning.

Färska siffror visar att 30 000 företag (förmodligen) flyttar till molnet i år. Hela 9 av 10 företag menar samtidigt att de inte upplever att molntjänster är dyrt. Genom att implementera molntjänster kan du öka flexibiliteten i ditt företag, och om du har en välplanerad molnstrategi kan du dessutom minska dina kostnader. 

Digitalisering är en självklarhet för många företag och branscher. Men innovationsprocessen är inte alltid enkel – särskilt inte om ditt företag använder gamla lösningar som inte kan skalas upp efter behov, eller ersättas med nyare, mer moderna system. Hybrida molntjänster kan vara svaret!

 

Hybrida molntjänster

Ett sätt att modernisera programvara och befintliga system är genom att använda molntjänster. Hybrida molntjänster är ett bra alternativ för de företag som dels vill ha ett privat moln för mer kritiska företagstjänster, dels ett offentligt moln för standardiserade tjänster.

Hybrid molntjänster är inte på något sätt en kompromiss. Det handlar helt enkelt om att använda det allra bästa från två världar. Genom att välja en hybridlösning tar du hänsyn till företagets redan befintliga IT-miljö, samtidigt som du tar höjd för era affärsmål. Nyckeln är att hitta rätt kombination för just ditt företag, baserat på era förutsättningar och mål. Vi på Visolit har just den nyckeln. Med våra beprövade metoder och processer för implementering, migrering och användaranpassning öppnar vi nya dörrar och tar dig hela vägen till målet.

Är du nyfiken på hur det funkar? Läs mer om en öppen och flexibel molntjänstplattform som enkelt kan integreras i din befintliga IT-miljö, eller om hur du kan få ett IT-system som fungerar effektivt för ditt företag

Letar du efter en ny teknikleverantör? Ladda ner vår checklista för hur du på bästa sätt väljer rätt teknikpartner!

 

5 best practices för dig som it-chef

Relaterat innehåll

Cloud
2022.04.03

Vad är Iaas, PaaS och SaaS?

I vår bloggserie om molntjänster VS "traditionell" IT tar vi upp några av de främsta faktorerna som skiljer dessa åt. I den här artikeln tittar vi på begreppen IaaS, PaaS och SaaS.

Cloud
2022.03.29

Få kostnadskontroll över din IT i molnet

Att ha kostnadskontroll över sin IT-miljö är en viktig del för alla verksamheter, såväl stora som små företag. Kostnaderna för konsumtion och licenser kan snabbt dra iväg, vilket också har drabbat verksamheter som under 2020...

Vi gör det enkelt att växa med IT

Vill du också ta din verksamhet till nästa nivå?