Förlängt samarbete med Åva gymnasium i Täby

Pressmeddelande
14.06.2019

Förlängt samarbete med Åva gymnasium i Täby

Efter en nyligen avslutad upphandling fortsätter Advania att samarbeta med Åva gymnasium i Täby. Det nya avtalet innebär att Advania ska leverera PC:s och Chromebooks till alla elever och personal på Åva gymnasium under ett års tid med start till hösten.

- Vi är väldigt stolta att vi kan leverera ytterligare ett år och på så sätt får fortsätta att arbeta med Åva gymnasium, långsiktiga kundrelationer är viktigt för oss, säger Christian Strömberg, skolspecialist på Advania.

Det nya avtalet gäller för ett år med möjlighet till förlängning. Leveransen kommer att ske till skolstarten i höst och i uppdraget ingår även att Advania hjälper till med implementeringen så att skolstarten blir så enkel och smidig som möjligt.

- Vi kommer se till att allting levereras och implementeras så att de är startklara för läsåret i tid och kan koncentrera sig på skolverksamheten, säger Christian Strömberg.

Advania har även tidigare skött leverans av digitala enheter till Åva gymnasium. Det tidigare samarbetet har fungerat bra och Åva gymnasium, som fokuserar mycket på digitala hjälpmedel i utbildningen, har varit nöjda.

Åva gymnasium – störst i Norrort 
Åva gymnasium är en kommunal gymnasieskola i Täby kommun i Stockholms län. Här erbjuds norra Stockholms största utbud av program och inriktningar, både högskoleförberedande och yrkesprogram. Ett av skolans mål är att ge digital kunskap i världsklass.


Fler pressmeddelanden
Back
?i