Daniel Albertsson om året som gått

Blogg
30.12.2019

Daniel Albertsson om året som gått

Tillbakablick på 2019 - året där mycket hände

Advania har gått mot strömmen och lyckats med förmågan att öka både omsättningen, vinsten och vår organiska tillväxt med nya medarbetare och kunder som blir allt nöjdare. Vi lyckades även med det omöjliga att förnya samtliga av våra kontraktila avtal vilket inte bara säkerställer en framtida trygghet för Advania utan även för våra kunder. 

För min egen del har året varit helt fantastiskt som började med att jag fick ta emot fyra utmärkelser. Tre hemma i Sverige på Guldmyregalan där vi fick pris i HPE Innivation, HPE as a Servie och HP Personalsystem. Bara några veckor senare fick vi ta emot Scale Award EMEA för Cloudtjänster på CloudSummit i Florida – vilket var helt magiskt! Väl hemma i Sverige igen fick jag dessutom följa sonens framgång i SM där han och hans lag lyckades kamma hem guldet! Visst har året även präglats av tråkiga stunder också, men det bästa med livet är att de glada och det är de bästa stunderna man tenterar att komma ihåg i slutändan. 

I somras bytte jag roll och fick återigen äran att stödja Advanias affär som Marknadschef. Ett otroligt roligt och spännande uppdrag men samtidigt lite sorgligt att efter fyra år lämna gruppen som hjälpt mig och Advania att skapa Europas bästa Marketplace för tjänster. Men nu blickar vi framåt! Året har gått extremt fort och med några blinkningar var hösten här och min dotter hade lämnat mellanstadiet och börjat på högstadiet, med alla nya utmaningar och lärdomar som följer i papparollen. Hösten har även bjudit på förmånen att få skapa en ny grupp inom marknad, med såväl gamla ansikten som nya som jag verkligen trivs ihop med. 

Under hösten har även tre intressanta projekt dragits igång som jag haft förmånen att vara delaktig i. Det mest intressanta, tycker jag, har varit inkluderandeutbildningen där samtliga chefer på Advania har fått ta del hur det känns att vara i minoritet på ett bolag. Jag tänker helt klart annorlunda idag än vad jag gjorde innan kursstarten. De andra två projekten är dels ett intranät samt en ny webb som vi båda planerat att lansera under våren/försommaren 2020 och där allt fokus och krut kommer att ligga i början på det nya året. 

Med facit i hand lämnar jag 2019 bakom mig, stolt över alla på Advania, våra kunder och samarbetspartners och allt vi har åstadkommit tillsammans med hjälp av både förtroende, innovation och lojalitet – alltså äkta partnerskap som jag hoppas bara kommer fortsätta in i det nya decenniet. 

Jag ser nu med spänning och lite pirr i kroppen fram emot vad 2020 kan ha i kikaren för både mig och Advania. 

Gott Nytt År 
Daniel Albertsson, Marknadschef 

 

Back
?i