Advania får utnämningen HPE Northern Europe Service Provider of the Year

Pressmeddelande
30.06.2020

Advania får utnämningen HPE Northern Europe Service Provider of the Year 2020

Under eventet HPE Discover Virtual Experience utannonserade HPE årets partnerutnämningar, med fokus på kundvärde, innovation och tillväxt. Som enda svenska bolag bland cirka 80 000 partners vann Advania Sverige en utnämning. “Vi tror på kraften i samarbete”, säger Göran Gustavsson, ansvarig för managerade tjänster på Advania Sverige. 

Göran Gustavsson, COO, Advania

Advania Sverige är utnämnda till Northern Europe Service Provider of the Year 2020 av Hewlett Packard Enterprise, HPE. Utnämningen annonserades på 2020 HPE Partner Awards, under det digitala eventet HPE Discover Virtual Experience. Priset syftar till att uppmärksamma utvalda partners ur HPE hela ekosystem. De vinnande bolagen på 2020 HPE Partner Awards premieras för sitt starka kundfokus, tillväxt, innovationskraft under året.
Partnernätverket omfattar 80 000 partners globalt - en siffra som växer i snabb takt. HPE beskriver partnerorganisationerna som en förlängd del av koncernens tekniska team och försäljningsteam.

”Det är stort i sig att vinna en regional utmärkelse. Att dessutom vinna den inom ett så relevant område som as-a-service och service provider visar verkligen på Advania Sveriges långsiktiga och framgångsrika fokus på rätt saker. Det ger ringar på vattnet även utanför Sverige. Pricken över i:et är att vi gör detta tillsammans, med en HPE GreenLake-tjänst i botten. Det gynnar både kund och service provider”, Toni Drk, partnerchef HPE Sverige.

”Att jobba tillsammans – långsiktigt, dedikerat och kundorienterat – är ett framgångskoncept. Vi utgår från samma samverkansmodell med våra partners som med våra kunder. Vi tror på kraften i det gemensamma arbete som partnerskap innebär. Advania Sveriges samarbete med HPE fördjupas år för år. Vi är stolta över utnämningen”, säger Göran Gustavsson, COO på Advania Sverige AB. 

För mer information:
Göran Gustavsson, COO, Advania Sverige AB
Tel: +46 76 140 03 70
E-post: goran.gustavsson@advania.com

Toni Drk, partnerchef, HPE Sverige
Tel: +46 76 859 38 01
E-post: toni.drk@hpe.com

Om Hewlett Packard Enterprise
Hewlett Packard Enterprise är en global teknikledare med fokus på utveckling av intelligenta lösningar för att samla in, analysera och agera utifrån data - sömlöst från edge till moln. HPE möjliggör för kunder att accelerera sina affärsresultat genom nya affärsmodeller och upplevelser, både för kunder och anställda, samt bidrar till att öka den operativa effektiviteten idag och i framtiden. Läs mer på www.hpe.com

Läs mer om vår agila sourcingFler pressmeddelanden
Back
?i