Bästa HP-partnern – kombinerar tillväxt och volym

Pressmeddelande
29.03.2019

Bästa HP-partnern – kombinerar tillväxt och volym

HP:s främsta svenska partner – det kan Advania Sverige titulera sig efter att ha tagit emot priset som Partner of the Year på HP:s årliga konferens i Houston. Bakom utnämningen ligger bland annat en tillväxt på över 50 procent på både PC och print.


Foto från vänster: Stefan Bergdahl VD HP Sverige, Tomas Wanselius VD Advania Sverige, Daniel Antonsson Partnerchef HP Sverige, Charl Snyman MD HP General Western Europe.

”Vi är superstolta och glada över det här priset. Det är ett bra lagarbete av Advanias suveräna medarbetare tillsammans med HP:s team som är nyckeln bakom framgången,” säger Tomas Wanselius, VD på Advania Sverige, på telefon från Houston, USA.

HP Reinvent är den stora amerikanska leverantörens årliga partnerevent där 1 400 partner samlas för att ta del av HP:s nyheter och lära sig om allt från senaste IT-säkerhetslösningarna till hur man kan printa kroppsdelar – och kora de partner som är bäst i sin klass. HP motiverar sitt val av Advania som bästa svenska partner med att det handlar om siffror.

”Kriterierna gäller både tillväxt i procent och i absoluta kronor inom PC och print. När man väger samman de kriterierna finns det bara en klar vinnare och det är Advania Sverige,” säger Daniel Antonsson, partneransvarig på HP Sverige.

Han berättar att HP och Advania Sverige har ett djupgående samarbete på flera nivåer inom bland annat skolområdet, hållbarhet och mångfald där både sälj- och ledningsgrupper träffas för att utveckla affärer och kompetensförsörjning.

”Vi har verkligen ett väl fungerande samarbete på alla nivåer,” säger Daniel Antonsson.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Tomas Wanselius, CEO, Advania Sweden
Tele: +46 70 454 35 24
Email: tomas.wanselius@advania.com

Daniel Antonsson, Partner Manager HP Sweden
Tele: +46 76 859 28 96
E-post: daniel.antonsson@hp.com

 

Om Advania

Advania erbjuder IT-tjänster med mätbara resultat till företag, offentlig verksamhet och myndigheter i Sverige, Island, Norge, Danmark och Finland. I Sverige har Advania 500 medarbetare på 13 lokalkontor och omsätter 2,1 mdkr. Koncernen har totalt 1 300 medarbetare och leds från Stockholm, Sverige. För mer information, vänligen se: www.advania.se och www.advania.com #advania


Fler pressmeddelanden
Back
?i