Advania sätter guldstandarden för Jira

Pressmeddelande
13.12.2019

Advania sätter guld-
standarden för Jira

Advanias satsning på Atlassian, med lösningar som Jira i spetsen, har bidragit till att företaget nu kan titulera sig Gold Solution Partner. 

 

Grunden för avancemanget till Gold Solution Partner kommer från ett kontinuerligt arbete med kompetensutveckling och en ökad försäljning, vilket bidrar till ökad konkurrenskraftighet och kapacitet att leverera sömlösa lösningar åt sina kunder. Advania ingick partnerskap med Atlassian under 2018 och har på kort tid ökat både omsättningen och antal certifierade konsulter och kan idag erbjuda samtliga av Atlassians produkter samt tillhandahållning av installation, hosting, konfiguration samt licenstjänster.

– Vi är såklart jättestolta över att ha kommit så här långt på kort tid med att bygga upp vår kompetens och tjänster kring Jira, Jira Servicedesk, Confluence och andra plattformar som Atlassian har i sin portfölj. Vi arbetar hela tiden med att bygga upp mer attraktiva tjänster som vi kan erbjuda våra kunder. Jag är stolt över att vi idag har en väldigt kompetent personal med erfarenhet av både utveckling och ITSM, säger Christian Nordström, ansvarig för Atlassian på Advania.

Advania kommer framåt satsa på fler av Atlassians applikationer och fokusera på fler strategiska partnerskap med de som utvecklar de plugins som finns för Atlassians plattform för att skaffa sig ytterligare kunskap och en bredare kompetens. 

– Under 2020 kommer vi satsa ännu mer på Atlassian och har planer på att rekrytera fler konsulter. Vi kommer också utöka våra tjänster då vi i dagsläget ser ett stort behov av detta. Framtiden ser ljus ut och efterfrågan är stor hos både befintliga och potentiella kunder, fortsätter Christian Nordström.

Läs mer om Jira - Tools for teams

 

 

 

 

 


Fler pressmeddelanden
Back
?i