Pressmeddelande: Advania och Caperio har Sveriges nöjdaste IT-kunder

Pressmeddelande
30.08.2017

Advania placerar sig återigen i topp i Radars stora leverantörsgranskning, med en andraplats inom kategorin Verksamhetsnära IT. Samtidigt rankas, det nyligen förvärvade bolaget, Caperio som Sveriges bästa bolag inom Användarnära IT. 

”Det här visar att Caperio är en otroligt bra match för Advania, där vi kompletterar varandra med att ha Sveriges nöjdaste kunder inom flera kategorier. Det känns extra roligt att vi nu också placerar oss i toppen av kategorin Verksamhetsnära IT. Att kunderna upplever att vi ger ett högt värde till deras kärnverksamhet, är det bästa betyg vi kan få” - säger Mikael Noaksson, VD för Advania och blivande nordenchef för Advania.

Både Advania och Caperio tar nu med sig starka kundrelationer in i samgåendet, vilket ger en bra grund och ännu bättre förutsättningar för tillväxt med målsättningen att ha Sveriges nöjdaste IT-kunder.

”Vi är jätteglada och stolta över kundernas positiva feedback. Vi har bevisat att vi har den bästa servicen och tillför mest värde till våra kunder, genom att varje dag göra det lilla extra. Här har vi svart på vitt att våra medarbetares hängivenhet ger resultat” - säger Tomas Wanselius, VD för Caperio och blivande sverigechef för det  sammanslagna bolaget Advania.

Enligt Radars leverantörsgranskning är det nu viktigare än någonsin att välja de rätta leverantörerna. Anledningen är att skillnaden mellan leverantörer som har nöjda respektive missnöjda kunder ökar. Samtidigt blir de som är bra ännu bättre. Inom Användarnära IT, arbetsplatser, support, helpdesk och liknande, ökar kundnöjdheten i årets undersökning. 

 

För mer information

Tomas Wanselius, vd Caperio, tomas.wanselius@caperio.se, 070-454 35 24.

Mikael Noaksson, vd Advania, mikael.noaksson@advania.se, 076-140 00 80 

 

Radar Leverantörskvalitet 2017

Radars årliga undersökning av kundnöjdhet och upplevd kvalitet inom den svenska IT-tjänstemarknaden omfattar fyra segment: Infrastruktur & drift, Verksamhetsnära IT, Användarnära IT och Konsulttjänster. Segmenten Infrastruktur och drift samt Verksamhetsnära IT har mätts sedan 2011, medan användarnära IT och konsulttjänster är med för andra året i rad, tidigare använde Radar segmenten Resurskonsult samt Outsourcing och drift. Sammanlagt har kunderna betygsatt över 100 olika leverantörer. 


Fler pressmeddelanden
Back

Article images

?i